Overview

We were thrilled to be invited to work with the  Bafta and Oscar awarding winning creative studio to design  their directors screening room. Founded in London’s Soho in 1986 they are known globally for  visual effects and have a proud history creating extraordinary images and scenes for some of Hollywood’s biggest pictures, collecting every possible industry award along the way.

We saw this project as the cherry on the cake of their new 7 storey centralised London headquarters on Chancery Lane, especially as the space is located on the panoramic top floor. With our experience of cinemas it was enlightening to be involved in creating a working space for the purpose of viewing film and visual content before it reaches the public. The brief was equally split between functionality, style and comfort.

Detail


Detail